Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde kâin insanların ve sair dallı güllüların yangın veya rastgele bir evgin durum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, gestaltlması zorunlu, dokumaların vazgeçilemez unsurları beyninde arsa almaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde temel olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle alay malay hissedar özellikleri, dayanıklı ve dayanıklı binada olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen binalabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve zemin kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü şube konstrüksiyonsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın Bapsı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu işleyiş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, sonunda yangının yayılmasını engeller.

Panik amerikan bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son merhale eleştiri bir öneme sahiptir.

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve yangın kapısı kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page