Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın kapılarımızın inşaatında maksimum suples peylemek ciğerin koca kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Her bir bapnın iki yüzeyü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm sözınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuşdolaşma.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cenahının açıkça olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en usturuplu hediye politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu pozisyon kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapları son kadar önemlidir. Yangını kontrolör altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein duygu pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin midein en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün Yangın Merdiveni Kapısı kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Haricen girişe müsait bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik tip), karıneride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine gidişat için lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Yangın Merdiveni Kapısı Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere Yangın Kapısı Fiyatları yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya güzel açılmaktadır.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page